• Gratis verzending vanaf € 50
  • Bestel op werkdagen voor 15.30 uur, dezelfde dag verzonden!
Ontwerpers

Ontwerpers

Het creatieve brein achter Spirit Icons is het Deense koppel Tim en Daniel. In 2013 begonnen zij samen het Spirit Icons avontuur met als doel tijdloze sieraden voor elke vrouw te ontwerpen. Eigentijdse sieraden welke niet alleen tijdens speciale gelegenheden gedragen worden. Sieraden voor elk moment. Vrouwen moeten voelen dat Spirit Icons altijd gedragen kan worden, ongeacht de gelegenheid. Maak kennis met het Scandinavische design.

 “Iedere vrouw zou zich de beste versie van zichzelf moeten kunnen zijn. Het is belangrijk voor ons, dat het sieraad bij je past. Dat je onze sieraden echt kunt gebruiken”.

 

Scandinavisch design

Vooral in Denemarken is er een sterke traditie voor goudsmederij en het ontwerp van fijne sieraden. De Scandinavische stijl legt de nadruk op vakwerk en heeft een sterke esthetische identiteit, die tot een enorm repertoire van top design heeft geleid. Het heeft ervoor gezorgd dat Scandinavië een invloedrijk centrum voor modern design is geworden.

Scandinavisch design is gegroeid van een strakke en minimalistische uitstraling in de jaren negentig naar een zachtere en kleurrijkere stijl vandaag. De ontwerpen zijn nog steeds simpel en ingetogen, maar gecombineerd met warmere kleuren. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout creëert een aantrekkelijke look die modern en tijdloos is. Ook wordt er gefocust op vormen en functionaliteit, wat wordt gecombineerd met schoonheid.

De donkere winterdagen en de minimale uren van daglicht motiveren Scandinavische designers om heldere en functionele producten te maken. Met traditionele vakmanschap methodes en een inzicht in wat mensen echt willen, hebben Scandinavische designers een taal van stijl en schoonheid gecreëerd.

Spirit Icons omarmt deze karakteristieken en Tim en Daniel’s creaties zijn daarom ook modern en tijdloos. De sieraden kunnen altijd worden gedragen wat ze functioneel maakt. Het design is simpel en eerlijk waardoor het aanspreekt. 

Het artikel is zojuist toegevoegd aan je winkelwagen.